Chips bliver lavet i england


På en blog om Chipss har vi spist Keoghs Chipss i godt over syv år. Det er lang tid, men ved du hvad, læser? Vi er ikke syge af dem endnu.

Af og til bringer mærket sæsonbestemte favoritter – som den patriotiske Shamrock & Sour Cream – men det er ikke den eneste revolutionerende Chips, de har i deres Chips stabler.

Lad os komme til det. Hvad er så specielt med disse Chipss? Først og fremmest er de en posh skarpe, men de er også crinkle cut. Det betyder, at du får hele fastheden i en pæn Chips med al den spændende teksturoplevelse, som en krøllesnit skarpe leverer. Forestil dig, om Hunky Dory’s var tættere, crunchier og måske 10% tykkere. Det er teksturprofilen af ​​denne skarpe.

Og nu, videre til smagen. Jeg vil være ærlig. Da jeg så ost og løg på pakken, troede jeg, jeg kunne godt lide dem. Men jeg troede ikke, at de ville være noget nyt. Jeg troede måske, at de ville være som den almindelige Keoghs Dubliner Irish Cheese & Onion. En god Chips, der er som en mere smagfuld version af en ikke-posh C & O Chips.

Se hvilke chips der er de bedste

Keoghs Crinkle Cut Irish Cheddar og Red Onion Chipss er slet ikke sådan. De er meget køligere end den gennemsnitlige ost og løg Chips. For at fortælle dig sandheden, kastede det mig lidt. Men jeg spiste også disse spiser under bordet på et eksklusivt drikkeri, så det var ret nemt at smide mig.

Jeg var for freaked til at afslutte resten af ​​posen i puben, så jeg tog enden hjem. Og selv fra komforten af ​​min egen sofa blæste osten mig stadig væk. Det er næsten mere parmesany end cheddary. Lækre, men sandsynligvis ikke for en afslappet C & O eater. Disse er designet til hardcore ost elskere.

Jeg er ikke sikker på, hvad forskellen er mellem rødløg og normale løg, men jeg kunne helt sikkert smage lidt løg ud af disse chips. Men det er hovedsagelig ost.

Med rapporter om ekstremt osteagtige chips i Afrika undrer jeg mig over, at der er en slags trans-kontinentale ost. Skarp craze foregår?

Men jeg går ned. Samlet set er disse gode Chipss. Fed og modig i både smag og tekstur, er de bedst egnet til ostafrikanter og eventyrlystne Chips fans.

Det skarpe udvalg i Zambia er middling. Uanset hvordan du ser på det, bliver du sjældent tilfreds. At kæmpe med udløbsdatoer, produktets intakthed og korrekt smag-til-kurere-hvad-ails-ye-ness er som regel en kamp tabt. Disse olieagtige små stinkbomber ramte dog stedet.

Se de forskellige varianter

Pakken skriger ‘søndagsmiddag med familien’, men indholdet er exelemely ‘solo tirsdag med frygten’. Det osteagtige pulver klæber på for hvert kæmpe liv i pakken, er stærk og stopper lige for at hoppe hajen. Crunchen er ødelæggende tilfredsstillende og den efterfølgende mulch en behandler.

Er kedelflager posh? Ubestrideligt. Er kedelflisene delish? Lejlighedsvis. Disse gutter sætter absolut et point for forsøg på elegance i chips, selvom de er mere krydret end din gennemsnitlige krydderpose.

Jeg ville ikke involvere disse på nogen måde, hvis du har nogen form for smooch eller karriere-baserede aftaler i de kommende timer. Hvis du er underholdende en gammel ven eller et ligeglad familiemedlem, knæk dem åben.

Jeg færdig med posen. Det var def for meget ost. Stadig, klasse chips.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chips bliver lavet i england

log in

Become a part of our community!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Join BoomBox Community

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format