Tæpper er lavet af uld holder dig varm om vinteren


På et tidspunkt blev uldtæpper fundet i hvert hjem, men i dag er flertallet af vores sengetøj vævet af bomulds- eller akrylfibre, der er ret nemme at passe på og kan vaskes uden bekymring.

 

Disse tæpper

Bare fordi omsorgen for uld er lidt mere involveret end let at pleje for stoffer, lad det ikke afskrække dig fra at eje eller arve rene uldtæpper. Disse tæpper holder dig meget varm på en kold nat. Bevæbnet med information og et par tip om pleje og opbevaring er alt hvad du behøver at vide for at nyde disse varme covers.

Garment Fabric Care Etiketter

Tøj og tæpper har sædvanligvis en vedhæftet stofplejemærke, som angiver den type stof, der anvendes i beklædningen eller linned og hvordan man plejer dem. For de bedste resultater skal du altid følge producentens anbefalede plejeinstruktioner. Kun tøj til rengøring eller sengetøj bør kun vaskes af professionelle renserier. I mangel af vaskeanvisninger skal du følge disse generelle retningslinjer for vask af uldartikler.

Tommelfingerregel for alle rene uldtøj og tæpper er altid at vaske i koldt vand og forsigtigt vride eller bruge en delikat (vaskemaskine) cyklus og lavspændingsvaskehjul. En håndvask er også et godt valg. Det er ikke længere nødvendigt at vaske mange uldartikler, da de fleste skiver nu har en delikat omrøringscyklus ledsaget af et lavt spin.

Se hvordan du vasker tæpperne rigtigt

Varme kan og normalt krympe uldner, reducere dem i størrelse og ødelægge deres udseende. Det kan også påvirke, hvordan en beklædningsgenstand er draperet. Koldt vand og blid vask hjælper med at holde dine uldner i god stand. Derfor anbefales det ikke, at en tørretumbler, uanset om den har en forbedret blid eller tørretumblerne.

Selvom du kan bruge almindelige vaskemidler til uldvask, vil specielt formulerede bløde rengøringsmidler som Zero by Woolite Fabric Wash yderligere beskytte og holde dine sarte tøj og uldtæpper så flotte.

Tørring

Hæng uld tæpper udenfor om sommeren og lad dem lufttørre, men hvis det ikke er muligt, kan du hænge et lidt fugtigt tæppe over en dør eller tøj tørreholder. En ikke-rustende bruser eller håndklæde bar er også en god mulighed. Uldtøj, såsom trøjer, skal lægges fladt til tørring på et håndklæde eller en tørreholder for at bevare deres form. Korte genstande kunne hænges.

Selvom det tørres i tørretøj, foretrækkes det, hvis du skal tørre i maskinen, skal du kaste nogle uldørrerboller i tørretumbleren i løbet af cyklen. Bløde naturlige fiberkugler cirkulerer med tørretumbleren for at reducere tørretiden, eliminere statisk og blødgøre uldene.

Opbevaring af uldtæpper

Da uldtæpper sædvanligvis opbevares, når det ikke er nødvendigt, er det vigtigt at beskytte dem under opbevaring fra skadedyr og fugt. For mange år siden blev mothballs brugt til at holde insekter mod at ødelægge uldfibrene, men denne metode efterlod en varig, svær at fjerne kvælens duft, der gennemsyrede tæppet og hele rummet.

I dag kan du nemt gemme disse tæpper i en tæt lukket beholder eller tunge plastpose. Hvis skadedyr er en reel bekymring i dit område, kan du tilføje et par cedertræer eller træblokke, som er tilgængelige på de fleste almindelige handelsforretninger. Cedarwood er en naturlig flyvende insektafvisende og er et godt alternativ til mølboller.

Sensitive Skin Alert

Personer, der har allergi eller følsom hud, kan finde rene uldtæpper eller stoffer, der især er irriterende, når de børstes op mod deres hud.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tæpper er lavet af uld holder dig varm om vinteren

log in

Become a part of our community!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Join BoomBox Community

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format