Træpiller er en god forbrændingsform


Ideen om at bruge træpiller til madlavning, dyrebeklædning og endda opvarmning af dit hjem lyder fænomenalt, men et af de vigtigste spørgsmål, folk spørger er, er træpiller giftige? Det er vigtigt at huske, at selvom denne type brændstof kan komme i miljøvenlige sorter, er ikke alle mærker skabt lige.

typer træpiller

Før du træffer den endelige beslutning om at bruge træpiller, er det vigtigt at overveje forskellige risikofaktorer, som ikke kun kan påvirke dit hjem, men også dit helbred.

Brandfare: Når der kommer til brændbare materialer, er der altid risiko for brand, og en brand på din ejendom kan resultere i en forfærdelig tilbageslag for dit helbred og sikkerhed. Før du beslutter dig for at bruge pellets til madlavning eller opvarmning, er det bedst at finde det rigtige apparat, der er beregnet til brænding af træ og er optimeret til den mest effektive. Brug aldrig en brændeovn, grill, eller endog ryger, hvis det vil blive uden opsyn i længere tid.

Træpiller bliver brugt mange steder og af mange mennesker

Skadelige emissioner: Når du begynder at bladre gennem forskellige typer træpiller, skal du sikre dig, at de mærker, du søger, tilbyder lidt eller ingen emissioner, ideelt nulemissioner. Hvis ikke, vil du beskæftige dig med en lang række skadelige gasser, herunder kulilte, nitrogenoxider og endda kulbrinter. Inhalering af nogen af ​​disse dampe eller indtagelse dem gennem kød og grøntsager kan føre til kræft, hjerte-kar-sygdomme og astma.

Luftforurening: En anden vigtig ting at notere er luftforurening, da ikke alle producenter af træpiller anser ren forbrænding. Desværre er der masser af husstande, der bruger træpiller til opvarmning, der udsender skadelige oxider i miljøet, som kan påvirke ozonlaget negativt. Ikke kun det, men kombinationen af ​​vanddamp i luften og brændende organiske forbindelser kan føre til sur regn, der ødelægger væsentlige plante- og dyreliv.

Eksponering for formaldehyd: Et kendt kræftfremkaldende stof, formaldehyd, er blevet fundet i en række off-brand og lav kvalitet træpiller, der typisk er til salg til en betydeligt lav pris. Typisk vil denne ingrediens anvendes i pellets som en slags bindemateriale til dannelse af det pelletformede træ, men udsættelse for formaldehyd kan føre til sygdomme i luftvejene og lungekræft.

Hvad skal du sikre dig når du køber træpiller

Derfor er det vigtigt at købe træpiller af god kvalitet, så man sikre sig at der ikke er skadeligstoffer, som man kan risikere at indånde, og derved skade sit helbred. Hos net2tralast sælger vi kun træpiller der er af høj kvalitet. De er derfor gode som afbrændingsform og energikilde

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Træpiller er en god forbrændingsform

log in

Become a part of our community!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Join BoomBox Community

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format